Poprzedni temat «» Następny temat
Poseł Karpiniuk jest słabo inteligentny
Autor Wiadomość
Tomaszek
Gość
Wysłany: 2009-01-29, 22:20   Poseł Karpiniuk jest słabo inteligentny

Poseł Karpiniuk jest jednymz tych bezczelnei kłamiących w oczy polityków PO, z czwratrgo szeregu, którzy mówia dużo, ale wyłącznie to co się im napisze na kartce, jak się go słucha np w tvn24.pl to aż smutno, ten gośc chyba nie wie co to jest popyt a co podaż, ogólnie zwyżkuje ze względu na czumę, jest młody niby, ale jak na polityka to powinien jednak troche coś wiedzieć, a jak sie go pytają o konkrety to on w każdej TV odpowiada słowo w słowo to samo, jakby z kartki czytał, jeszcze ani razu nie słyszałem wypowiedzi merytorycznej co stawia go w 1 rzędzie z Palikotem i jemu podobnymi. Ogólnie zauważyłem że w PO cięzko znaleśc kogoś inteligentnego, wszyscy wypowiadają się tak jakby ich nakręciła jedna osoba, nawet Niesiołowski dosyc oryginalny gośc też ostatnio coś szwankuje i zaczął mówić z innymi "jednym głosem", głupi może się nabierze, ale ja śledze niemal cały dzięń politykę, bo to moja praca:) i widzę co jest grane. Tak czy siak Karpiniuk jest przykra postacią, jednym z tych, na których bym nigdy nie zagłosował, jeden z tych na których głosuje się tylko dlatego, że nalezy do naszej partii która akurat popieramy, nigdy nie głosuje się na takie osoby za to co mają w głowie, bo tam pusto jest niestety :) Oby mniej takich pomyłek jak ten gość, zwolennikiem PIS nie jestem, ale już bardziej można gadke kurskiego znieśc bo jest w wypowiedziach oryginalny, a Karpiniuk ... szkoda gadać plapla za innymi..

monika
Gość
Wysłany: 2009-02-12, 02:16   poseł Karpiniuk fakt gada czasem od rzeczy

też nie lubię tego posła, jakoś tak wygaduje takie rzeczy jakby czytał z kartki...

janusz
Gość
Wysłany: 2009-02-15, 12:18   

To wyjątkowy buc i tępak.

Odpowiedz do tematu
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach